Eloise van Oranje doet dit jaar mee aan het programma Het Perfecte Plaatje en heeft in de eerste aflevering de tongen al behoorlijk losgemaakt. Ze verscheen namelijk in een badpak.

Angela de Jong keek er van op dat Eloise op televisie in een badpak verscheen. Ze vraagt zich vooral af wat Beatrix hiervan vindt. ,,Over een paar weken krijgen we de traditionele naaktshoot. Ik hoop maar dat oma zich dan niet in haar thee verslikt”, schrijft Angela in haar AD-column.

‘Het is de grens’
Royalty-kenner Jeroen Snel vindt dat Eloise als lid van de koninklijke familie zich anders moet opstellen. ,,Ik denk wel dat het een grensgevalletje is. Het randje wordt wel opgezocht”, zegt hij in RTL Boulevard. ,,Ze vindt het ontzettend leuk om aan dat programma mee te doen, maar: het is iemand die toch lid is van de koninklijke familie. Haar oom is de koning. Het is de grens.”

‘Overdreven’
Niet iedereen is het eens met de ophef die is ontstaan over de badpak-shoot van Eloise. Dat Eloise als lid van de koninklijke familie zich niet in een badpak mag vertonen, vindt William Rutte, jurylid in Het Perfecte Plaatje, erg overdreven. ,,Het is gewoon een leuke, jonge Hollandse meid die voor haar doel is gegaan. Die hele ophef snap ik niet zo goed. We zien wel meer mensen in badpak, toch?”

Bron: