Filmpje helemaal onderaan de artikel! Deelnemers van het populaire Nederlandse televisieprogramma “Lang Leve de Liefde” (LLDL), Duco en Laura, hebben de aandacht getrokken van het publiek nadat ze betrapt werden op p!kante activiteiten tijdens hun date.

De programmamakers hebben geluidsopnames vrijgegeven waarop te horen is hoe de twee deelnemers s*ksuele handelingen verrichten, waaronder het “liggen wippen”. De opnames zijn inmiddels viraal gegaan op social media en hebben voor heel wat ophef gezorgd.

Hoewel het niet ongebruikelijk is dat LLDL-deelnemers intiem worden tijdens hun dates, is het publiekelijk tonen van dergelijke handelingen op nationale televisie niet toegestaan.

De programmamakers hebben het fragment echter niet verwijderd, waardoor het voor iedereen te zien is. Gemiddeld kijken er zo’n 700.000 mensen naar het programma en ook online zijn de fragmenten zeer populair.

Het fragment waarin Duco de date “One Night in Laura” noemt, laat weinig aan de verbeelding over.

Laura en Duco lijken geen enkele moeite te hebben met het uitvoeren van s*ksuele handelingen, terwijl de camera’s op hen gericht zijn. De geluidsopnames onthullen hoe Laura kreunt en geniet van de handelingen van Duco, wat voor sommige kijkers als sch0kkend wordt ervaren.

De opnames hebben niet alleen voor ophef gezorgd onder het publiek, maar ook bij de programmamakers van LLDL.

Sommige kijkers vinden dat de deelnemers te ver zijn gegaan en dat de programmamakers hier beter hadden moeten ingrijpen.

Anderen vinden dat de deelnemers het recht hebben om zelf te bepalen wat ze doen tijdens hun date en dat de programmamakers niet moeten censureren.

Het is niet bekend of de programmamakers van plan zijn om actie te ondernemen naar aanleiding van deze opnames. Wel is duidelijk dat Laura en Duco voorlopig het gesprek van de dag zijn op social media en in Nederlandse huiskamers.

De vraag is of ze hierdoor nog meer bekendheid zullen krijgen of juist het programma moeten verlaten vanwege hun 0ngepaste gedrag tijdens de date.

Bron: