Bijna iedereen heeft ze, seksuele fantasieën. En waar kun je hier nu beter naar zoeken dan op een pornosite? De populaire site Pornhub komt nu met wel een heel bijzondere zoekterm… Ieder z’n ding natuurlijk.
Pornhub is een oneindige bron van seksuele content met voor ieder wat wils. Soms is dat oud-Hollandse huis-tuin-en-keuken-seks, soms zijn de zoektermen iets avontuurlijker. En dat laatste vinden wij dan vooral heel interessant. Daarom delen we graag de nieuwste trend in Pornhub-land met je. Wellicht haal je hier nog wat inspiratie uit voor je volgende bezoekje. Wie weet. Zou leuk zijn. Toch?

Seksuele obsessie

We maken een uitstapje naar de gamewereld, omdat sommige mensen het blijkbaar nogal warm krijgen van een stevig potje gamen. Op 12 mei kwam Zelda: Tears of the Kingdom uit, een action-adventure game voor Nintendo Switch waarbij je in de huid kruipt van Link; je typische tienerheld van weinig woorden, ingeschakeld om de prinses (Zelda) te beschermen. Het toeval wil dat sinds 15 mei de zoekresultaten op Pornhub voor een specifieke zoekterm met 1477% flink is gestegen. Je raadt het al: de onschuldige prinses Zelda, met haar grote groene ogen en hese stem, is de seksuele obsessie van menig man. Een bijzondere zoekterm, wat ons betreft. Maar misschien ooit het proberen waard? Beetje met de tijd mee gaan natuurlijk.

Fictieve vrouwen

Waarom we zo graag onschuldige content transformeren in een seksuele fixatie weten we niet zeker. Wat wel zeker is, is dat een deel van de mannelijke bevolking lustig kijkt naar fictieve vrouwen die alleen uit pixels bestaan. Het heeft sowieso al één voordeel, zo’n fictief poppetje zeurt vast niet.

Niet alleen de term ‘Zelda’, die prinses dus, is vaak opgezocht sinds de release van de game. Veel mannen zijn ook op zoek naar beelden van Zelda mét Purah, een ander vrouwelijk personage uit het spel. Soort van trio idee misschien? Het aantal Pornhub-bezoekers dat zoekt op deze combinatie is met maar liefst 43% gestegen.

Wij zijn erg benieuwd. Wellicht iets voor die ene vriend die enorm van gamen houdt of juist voor die andere vriend die helemaal zat is van levensechte vrouwen, sinds zijn ex. Proberen kan geen kwaad, zullen we maar zeggen. Succes.

Bron: