Het TikTok-platform blijft een bron van opschudding en dit keer is het Peter Gillis die zich in een felle strijd mengt met de concurrent van zijn vriendin Wendy van Hout. Met een schijnbaar onschuldige opmerking plaatste Peter een bericht waarin hij zijn ongenoegen uit over de webshop Mamatosti. “Hoe geloofwaardig ben jij, meid, als je ook nog eens positief schrijft over die rommel van Mamatosti?” luidt zijn prikkelende commentaar. Natuurlijk liet de eigenaresse van de webshop dit niet onbeantwoord en gaf ze haar reactie via een pakkend TikTok-filmpje. “Waar zijn we in godsnaam mee bezig, Peter Gillis?”, vraagt ze zich openlijk af.

De eigenaresse kan niet begrijpen waarom haar webshop onder vuur ligt, aangezien ze Peter nog nooit persoonlijk heeft ontmoet. Maar de vraag blijft hangen: is Peter wel degene die de berichten heeft geplaatst? Met een opmerkelijke twijfel suggereert ze dat Wendy, de vriendin van Peter, wellicht achter het account zit. “Durft Wendy niet onder haar eigen naam te reageren?”, vraagt ze zich hardop af. “Ze noemt het rommel, terwijl ze zelf dezelfde leveranciers heeft als waar ik mijn producten vandaan haal. Dat zegt ook veel over haar eigen spullen.”

Als inderdaad blijkt dat Wendy verantwoordelijk is voor de reactie, betreurt de eigenaresse het dat Wendy niet de moed heeft om zichzelf kenbaar te maken. “Triest, echt triest. En Peter, ben jij dit? Een goed voorbeeld geven door enkel te oordelen op basis van eenzijdige informatie.”

Hieronder de beelden:

Bron: