Nicolette Kluijver

Als je denkt aan Expeditie Robinson denk je natuurlijk automatisch aan presentatrice Nicolette Kluijver. De blondine presenteert dit populaire programma al sinds 2014!

Uit haar relatie met plastisch chirurg Joost Staudt heeft Nicolette drie prachtige kinderen: Ana-Sofia, Jesse en Isabella. In februari 2020 werd aangekondigd dat haar huwelijk na acht jaar was gestrand.

Dat een goede gezondheid niet vanzelfsprekend is, dat weet Nicolette Kluijver maar al te goed. De wereld zakte onder haar voeten vandaan toen er longkanker bij haar werd ontdekt. Een zware longoperatie volgde en sindsdien blijft het altijd spannend voor Nicolette.

Ondergoed

Dat Nicolette er fantastisch uitziet, wisten wij al. De presentatrice poseerde kortgeleden voor de camera in ondergoed. Zij deelde er destijds al wat beelden van en ook nu deelt zij een prachtige foto. Volgers gaan uit hun dak en dat begrijpen wij maar al te goed. ‘Wat een gave shoot was dit’, reageert Mari van de Ven. ‘Je blijft en bent prachtig’ en ‘Mooi Nicolette’, reageren twee andere volgers. Ook schrijven sommige volgers over de Playboy die Nicolette vasthoudt op deze foto. Dit magazine is namelijk van heel wat jaren geleden, toen zij de cover sierde. Wat is Nicolette toch een prachtige vrouw.

Bron: