Het is gisteren totaal uit de hand gelopen tussen Thomas Berge en zijn ex-vriendin Elianne Zweipfenning. Toen Elianne spullen van haar en haar kinderen kwam halen, ging het mis. De zanger zou Elianne hebben geslagen, zo meldt een bron aan Juicechannel.

Uit de hand gelopen

Elianne was in de buurt van Thomas’ woning, bij het evenement Friends Of The Brands. Daarop besloot ze om langs te gaan bij haar ex.
Ze zou wat spullen van haarzelf, maar ook van de kinderen op willen halen. De kinderen zouden al wekenlang rondlopen in dezelfde kleren omdat Chiel, zoals Thomas echt heet, moeilijk zou doen. Elianne betrad het huis, waar Thomas niet aanwezig was.
Hij zou echter op zijn beveiligingscamera’s hebben gezien dat ze in zijn woning was, waarop hij direct naar de woning is gegaan. Daar is het volledig uit de hand gelopen. ”Toen hij binnenkwam begon hij kleren op haar te gooien en heeft haar daarna naar de grond geslagen!”
Elianna was ontzettend bang, is de woning uitgerend en heeft het alarmnummer gebeld. Daarop is de politie met spoed naar het huis gekomen.

Niet normaal

Of Elianne aangifte heeft gedaan, of nog gaat doen, is volgens Juicechannel momenteel onbekend. Wel zorgt het verhaal voor immense ophef.
Een volger schrijft: ”Eerst je vrouw zo lelijk aan de kant schuiven, dan weigeren spullen te geven en vervolgens de moeder van je kinderen neerslaan? Ik krijg een error.”

Nieuwe vriendin?

Vorige maand besloot Thomas om Elianne te dumpen, terwijl ze in januari nog ouders zijn geworden van een dochtertje. Achteraf is gebleken dat de twee in relatietherapie zijn gegaan terwijl Elianne zwanger was.
Elianne was helemaal kapot van de breuk. In eerste instantie beschuldige ze Thomas van vreemdgaan, maar later trok ze dat weer in.
Toch lijkt Chiel inmiddels alweer een nieuwe vriendin te hebben. Onlangs werd zijn auto gesignaleerd bij een woning. De volgende ochtend stond de wagen er nog.

Bron: