Vorige week hebben de kijkers kunnen zien hoe het huwelijk van Married at First Sight (MAFS) tussen Dirk en Anneke op de klippen liep. Maar volgens presentator Carlo Boszhard voorspelt nu dat er een ’twist’ aan zit te komen in hun liefdesavontuur.

MAFS Anneke en Dirk

Op Valentijnsdag kregen we te zien hoe Dirk en Anneke de stekker uit hun kortstondige huwelijk trokken. Dirk heeft er alles aan gedaan, maar heeft tot zijn spijt niet het uiterlijk dat Anneke voor ogen heeft. Ook kan hij niet voldoen aan haar ellenlange eisenlijstje.
De twee kunnen elkaar niet meer luchten of zien en na een gesprek in de tuin laat Dirk zijn vrouw achter. Einde verhaal dus. Of toch niet? In gesprek met De Telegraaf voorspelt presentator Carlo Boszhard nu dat er een twist aan zit te komen. Betekent dat misschien dat het heilige vuur tussen de twee alsnog is gaan branden? Carlo wil geen valse hoop geven.

‘Er komt een twist’

”Ik zeg altijd: ‘Er komt een twist, ergens”’, aldus Boszhard. ”Liefde wordt altijd gevonden in deze show.” Waar hij op doelt is volstrekt onduidelijk. Vindt Dirk wellicht een andere vrouw die hem toch nog gelukkig kan maken? Alle reden om weer te gaan kijken dus.
Boszhard onthult in hetzelfde interview overigens ook dat seizoen 10 van MAFS eraan komt. Hij zegt te ‘hopen’ dat hij dit weer mag gaan presenteren.
De aflevering van vanavond belooft een spannende te worden. MAFS wordt uitgezonden op RTL 4 en begint om 20.31 uur.

Bron: