Nicol Kremers was gisteren weer live op TikTok en daar leek ze een bijzondere onthulling te doen. Zo had ze het over haar ‘bonusdochter’. Heeft Nicol een nieuwe vriend?

Na de breuk met Peter had Nicol het gezellig met Mike, een barbier uit Schoonhoven. Er gingen zelfs geruchten rond dat Nicol bij hem ingetrokken was, maar inmiddels is het alweer over en uit tussen de twee.

Onthulling
Sindsdien is Nicol opnieuw bijna dagelijks op TikTok te vinden om geld bij elkaar te sprokkelen. Gisteren deed ze tijdens een live-sessie een bijzondere onthulling. ,,Nicol zei net in d’r live dat ze bonusdochters heeft en bijna een bonuskleinkind. Kortom: een nieuwe relatie dus”, meldt een bron aan juicekanaal Realityfbi.

Het kanaal heeft wel een idee wie de nieuwe vriend van Nicol kan zijn. ,,We vermoeden dat het om ene Pat of Patrick gaat”, meldt het kanaal op Instagram. Het toeval bestaat dat een Patrick haar kortgeleden is gaan volgen op TikTok.

Camping
Nadat de kortstondige relatie met Mike strandde, nam Nicol haar intrek op een camping in Kaatsheuvel. Ze was van plan daar een tijdje te verblijven, want ze ging zelfs op zoek naar een baan in de omgeving. Eerder deze maand zou Nicol plotseling de camping hebben moeten verlaten. ,,Ik heb begrepen dat Nicol de camping vandaag moet verlaten, omdat ze in een livestream onder invloed was”, vertelde een bron in gesprek met juicekanaal Realityfbi. Waar Nicol nu verblijft is niet duidelijk.

Bron: