Yolanthe Cabau, de ex van Wesley Sneijder, is altijd een van onze favorietjes geweest bij de noorderburen. Yolanthe is een bezige bij die zich bezighoudt met modellen- en acteerwerk en de hele wereld rondreist, bijvoorbeeld van acteerlessen in LA naar een shoot op Ibiza, en van daar weer verder door.

Overal waar ze komt laat Yolanthe zien dat ze nog altijd een van de lekkerste babes van Nederland is. En haar 1,3 miljoen volgers op Instagram zullen dat alleen maar beamen. Wat al die fans ook weten, is dat Yolanthe ook haar eigen lifestylebedrijf ‘Cabau Lifestyle’ heeft. Ze is zelf (natuurlijk) het gezicht van het merk en alles draait rond allerlei producten en dingen die je een betere levensstijl kunnen bezorgen.

En bij een betere levensstijl hoort natuurlijk een stevige portie bewegen, zoals in de fitness bijvoorbeeld. Yolanthe gaf onlangs het goede voorbeeld, maar vergat wel even een sport-bh aan te trekken. Vonden haar vele fans niet zo erg hoor, en wij ook niet. Want nu kunnen we jullie onderstaand filmpje voorschotelen!

Bron: