Annick, de vrouw van Roy, heeft heftig nieuws gedeeld op Instagram. Gisteravond kreeg Roy een epileptische aanval, waarna hij met de ambulance is afgevoerd. ,,Het gaat naar omstandigheden goed met Roy”, laat Annick weten.

Het was gisteravond behoorlijk schrikken voor Roy en Annick. ,,Even een update vanaf hier”, begint Annick haar filmpje in Instagram Stories. ,,Ik ben moe, drie uurtjes slaap gehad. Het ging allemaal even niet zo lekker met Roy. Gisteravond was ik aan het tandenpoetsen en toen kwam Roy eraan en zijn rechterhelft ging wegzakken.”

Afgevoerd

Roy kon niet meer praten en hij kreeg tintelingen in zijn hand. ,,Toen wist ik natuurlijk al hoe laat het was. Hij heeft namelijk een epileptische aanval gehad en is met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis toe. Daar is een CT-scan gemaakt.”

Weer thuis

De artsen dachten eerst aan een bloeding, maar dat is gelukkig uitgesloten. ,,Hij is gelukkig weer thuis”, vervolgt Annick. ,,De artsen hebben gelukkig gezegd dat we overmorgen gewoon op vakantie kunnen gaan. Het heeft dus te maken met medicijnen die we hebben afgebouwd vier weken geleden. En daar hebben we dus niet goed aangedaan.”

Even later laat Annick weten dat het naar omstandigheden goed gaat met Roy. ,,Even twee dagen rust en dan staat die bikkel er wel weer.”

Bron: