Olof Ormeling, bekend van het derde seizoen van B&B Vol Liefde, heeft na de opnames van het programma alsnog iemand gevonden waarmee het klikt. Dit gebeurde op een schattige manier.

Olof vertelt aan het AD dat hij een berichtje kreeg via Facebook. ,,Een meisje van 12 jaar stuurde een berichtje voor haar oma. Uiteindelijk hebben we afgesproken, en we hebben het hartstikke leuk.”

‘Kriebels’

Olof heeft ‘kriebels’, zo laat hij weten aan het AD. ,,Nou ja, het kriebelt wel, ja”, geeft de realityster toe. Hij heeft ook nog goed contact met Marian, hoewel hij snel wist dat er geen match was tussen de twee. ,,In Portugal wist ik al na een week dat het niks tussen ons zou worden. Geen liefdesrelatie bedoel ik. We zijn gelukkig wel goed bevriend geraakt. Ik zie haar nog regelmatig.”

Meer liefde

Olof is overigens niet de enige die liefde vond na de opnames. Afgelopen week werd bekend dat Walter inmiddels ook gelukkig is in de liefde. Volgens Yvonne Coldeweijer had Walter al een vriendin, voordat de opnames begonnen. De dame in kwestie heet Annemiek. Ze werkte volgens Yvonne al voor de opnames van ‘B&B Vol Liefde’ in de B&B van Walter. Op Instagram laat Walter weten dat hij nu samen is met Annemiek.

Bron: