Na hun geflopte serie wil Olcay Gulsen nooit meer samenwerken met haar partner Ruud de Wild. Volgens haar krijgen ze alleen maar ruzie als ze samen aan het werk zijn. ,,In de docu zie je ons ook ruziemaken.”

Volgens Olcay komt er geen vervolg van de serie Ruud & Olcay omdat het een grote flop was, maar omdat ze zélf geen tweede seizoen willen maken. Olcay vond vooral het samenwerken met haar eigen partner zwaar.

Veel ruzies

,,Daarop hebben we ons echt verkeken”, vertelt Olcay aan weekblad Story. ,,We brengen best veel tijd samen door, maar dan zijn we niet aan het werk. En ineens zagen we elkaar ook tijdens het werken.”

Voor wie wel naar de serie heeft gekeken, kon zien dat de twee inderdaad veel onenigheid hadden. ,,In de docu zie je ons ook ruziemaken. Of kibbelen. Wanneer de camera’s uit waren, gingen we daar gewoon mee door. Want Ruud is rustig en ik ben ongeduldig. Dat botste regelmatig en dat liep door wanneer er niet gedraaid werd.”

Spijt

Olcay ziet het niet voor zich om nog eens samen te werken met Ruud. In elk geval niet in de vorm van een serie. ,,In het verleden hebben we een podcastserie gemaakt. Dat was heel leuk en ging ook goed. Dat zie ik ons op een dag ook wel weer doen. Maar niet langdurig op elkaars lip zitten waarbij de camera ook nog eens draait.”

Olcay heeft dan ook spijt dat ze ja heeft gezegd tegen de serie. ,,Ik vind dat we het niet hadden moeten doen, we hadden het niet nodig.”

Bron: