Het lijkt erop dat Gerben (die getrouwd is met Erik) op zijn Instagram verklapt dat Jerney en Jeffrey na hun tv-avontuur nog steeds samen zijn…

Huwelijksreis

Alle deelnemers van Married at First Sight zijn nog op huwelijksreis, maar helaas is op vakantie al een van de huwelijken geklapt. Dirk en Anneke stoppen. Ook bij Malou en Sarath gaat het nog niet helemaal van een leien dakje, maar gelukkig is het bij andere MAFS-huwelijken nog steeds koek en ei. En door deze opmerkelijke foto op social media lijkt het dat het huwelijk van Jeffrey en Jerney zelfs na het liefdesprogramma succes zal hebben.

Een romantische carnaval

De Brabantse Gerben deelde tijdens de carnavalsdagen een opmerkelijke foto op zijn Instagram Stories. Op de foto zijn een aantal MAFS-kandidaten te zien. We zien onder anderen Gerben, Suzanne en Kim in hun carnavalstenue op de foto. En ook Jeffrey en Jerney staan met een grote glimlach op de foto. Hierdoor lijkt het dat Jeffrey en Jerney nog gelukkig getrouwd zijn. Suzannes Bastiaan, Gerbens Erik en Kims David missen op de foto.

De tekst gaat verder onder de schermafbeelding.

Zijn Jeffrey en Jerney nog samen?

Deze opvallende foto hoeft natuurlijk niet de uitkomst van Jeffreys en Jerneys MAFS-huwelijk te verklappen. Ze kunnen natuurlijk ook goede vrienden zijn gebleven. Maar wij hopen toch dat de Jeffrey en Jerney bij elkaar de juiste match hebben gevonden.

​​Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan via Videoland.

Bron: