Nadat de ouders van Enzo Knol waren gescheiden, namen hij en zijn broer Milan de achternaam van hun moeder aan, Knol. Met hun moeder en stiefvader gingen ze een tijdje in Den Haag wonen. Als tiener woonde hij nog enige tijd bij zijn vader in Assen. Met zijn vader verbrak hij op zijn 18e alle contact, nadat hij hem nog een keer had opgezocht. De vlogger maakte veel van zijn vlogs samen met zijn toenmalige

vriendin Demira van der Zeeuw, die hij via de sociale media leerde kennen. Zij is daardoor ook erg bekend geworden onder de volgers van hem. Op 25 juni 2018 besloten ze hun relatie definitief stop te zetten. In 2014 ging hij op zichzelf wonen in Hilversum en in maart 2016 kocht hij een appartement in Zeist. Nu weet je wat van het privéleven van de vlogger, maar nog niet alles!

De vlam van Enzo Knol

Hij laat in een van zijn video’s weten dat hij en zijn schaatscoach een beetje een dingetje zijn geworden. Hij zegt dat ze nog niet echt een officieel stelletje zijn maar dat ze het even aankijken hoe het loopt met Myron Koops. In ieder geval heeft hij een goede smaak kunnen we wel stellen:

Bron: