Noa Vahle vindt dat „mensen een tweede kans verdienen”, ook haar moeders ex-partner Jeroen Rietbergen. Dat vertelt de televisiepresentatrice en dochter van Linda de Mol in een interview met Linda. „Het helpt om er veel over te praten. Maar ik heb ook gemerkt dat je… na een tijdje moet je ook dóór”, aldus de 23-jarige.

Begin 2022 kwam naar buiten dat Jeroen Rietbergen contacten van seksuele aard heeft gehad met vrouwen die betrokken waren bij The Voice of Holland. De Mol verbrak daarop de relatie met hem.

„Ik ben boos, verdrietig en teleurgesteld, maar ben ook niet zomaar vergeten wie hij voor mij was, alle goede dingen die hij heeft gedaan”, zegt Vahle nu. „En hij heeft enorm aan zichzelf gewerkt. Ik geloof dat mensen een tweede kans verdienen. Je kan alleen niet zomaar zeggen: ’Oké, nu doen we allemaal weer normaal.’ Zoiets kost tijd.”

Vahle werd erg geraakt door de reacties die haar moeder kreeg. „Ze is echt kapotgemaakt. Mensen riepen dat zij nu ook niet meer op televisie kon, dat ze er wat aan had moeten doen”, zegt de 23-jarige. „Terwijl, dit is haar overkómen, ze heeft hier helemaal níéts mee te maken.”

Bron: