Op televisie lijkt alles nog koek en ei tussen Peter Gillis en Nicol Kremers, maar als we de geruchten moeten geloven is niets minder waar: Nicol zou haar spullen hebben gepakt en al samenwonen met haar nieuwe vriend. Deze man reageert nu voor het eerst zélf op de relatiegeruchten.

Nicol zou een relatie hebben met Mike, die een eigen barbershop heeft in Schoonhoven. Volgens de geruchten is Nicol vreemdgegaan met deze man waarna Peter ‘foxwild’ werd. Inmiddels zou Nicol haar spullen hebben gepakt en bij Mike zijn ingetrokken.

Luchtbed

,,Ze heeft haar luxe villa waar ze met Peter woonde ingeruild voor een mini huisje achterin de kapsalon van barbier Mike in Schoonhoven. Ze slapen op dit moment op een luchtbed. Mike kan de huur maar net betalen van zijn te dure pand”, vertelde een insider in gesprek met juicekanaal Realityfbi.

‘Niet meer in villa van Peter’

Nicol zou de relatie vanwege Massa is Kassa nog geheim willen houden, iets wat niet lijkt te lukken. Ze is nog steeds erg actief op TikTok en het valt volgers op dat ze niet meer in de villa van Peter te vinden is én dat er steeds iemand naast haar zit. Wie dat is wil Nicol niet zeggen, maar volgers vermoeden dat het Mike is die steeds naast haar zit.

Mike reageert

Nicol heeft de relatiebreuk met Peter al meerdere keren ontkend, maar wat zegt Mike over de geruchten? BekendeBuren zocht hem op en vroeg de ‘nieuwe vriend’ van Nicol om een reactie. ,,Ik heb geen zin om hierover te praten en dat is mijn goed recht”, reageert Mike. Volgens BekendeBuren is het duidelijk: ,,Het gerucht klopt dus voor de volle honderd procent, want Mike deed geen enkele moeite om het te ontkennen of het gerucht naar het rijk der fabelen te verwijzen.”

Bron: