Eva Hermans-Kroot, die momenteel te zien is in het tiende seizoen van Over mijn lijk, heeft opnieuw slecht nieuws gekregen. Dit meldt RTL Boulevard vrijdagavond.

„Afgelopen week had ik een iets minder fijne uitslag. Bij de uitslag was er verteld dat ik nieuwe uitzaaiingen had op mijn lever. En dat het nog steeds licht aan het groeien is. Dat is wel een beetje balen”, vertelt ze voor de camera van het entertainmentprogramma.

Ook legt ze uit dat ze deze week begonnen is met een nieuwe kuur. „Dat gaat vooralsnog heel goed. Ik hoop dat dat iets gaat doen.” Op de vraag hoe ze met het slechte nieuws omgaat, antwoordt ze: „Zolang de arts nog niet zegt dat het ernstig genoeg is, dan kan ik het best nog wel goed nuanceren voor mijzelf.”

„Pas als hij zegt: ’Dit is echt niet goed’, dan weet ik dat het echt niet goed is”, aldus Eva.

Instagram

De Tilburgse twintiger schrijft regelmatig over haar ziekte op haar Instagramaccount. Eva werd op 22-jarige leeftijd gediagnosticeerd met longkanker. Inmiddels heeft ze meer dan 200.000 volgers op het sociale medium.

In Over mijn lijk worden ongeneeslijk zieke jonge mensen gevolgd. Het BnnVara-programma wordt sinds 2020 door Tim Hofman gepresenteerd. In datzelfde jaar won hij de Gouden Televizierring.

Bron: