Een man die bekendstaat als de ‘Nostradamus van India’ heeft een sombere mededeling voor de wereld. In een video vertelt hij dat WO3 eraan zit te komen. En om het nog erger te maken: binnen een paar dagen is het zover.

Nieuwe Nostradamus

Vorige maand berichtte de Britse tabloid Daily Star hoe de Indiase ‘Nostradamus’, die Kushal Kumar heet, bezig is met het voorspellen van gebeurtenissen op wereldniveau.
Hij voorspelde in de afgelopen maanden onder meer dat het zou escaleren tussen Israel en Hamas, maar wees ook op het conflict tussen Zuid- en Noord-Korea, de strubbelingen tussen China en Taiwan en die van Rusland versus de NAVO.
Hoewel sommige mensen vinden dat dit open deuren intrappen is, gebruikte Kumar een astrologische kaart om tot zijn voorspellingen te komen.
Het traditioneel hindoeïstische systeem gaat er vanuit dat hemellichamen en planeten grote invloed hebben op gebeurtenissen in ons leven.
WO3
Door zijn astrologische kaart kan hij gebeurtenissen met precisie voorspellen. Volgens Kumar staan we nu aan de vooravond van

WO3

Door zijn astrologische kaart kan hij gebeurtenissen met precisie voorspellen. Volgens Kumar staan we nu aan de vooravond van WO3.
Sterker nog, die breekt volgens hem overmorgen uit. ”Dinsdag 18 juni heeft de sterkte planetaire stimulans om de derde wereldoorlog te ontketenen.”
Of het echt gaat gebeuren? Geen idee. Laten we hopen van niet. Inmiddels duiken er meer video’s op waarin de voorspellingen van Kumar worden geanalyseerd. Onderstaande video is al bijna een half miljoen keer bekeken:

Bron: