Na de bedreigingen aan haar adres heeft Marian, die afgelopen seizoen te zien was in B&B Vol Liefde ook goed nieuws te melden. Ze is namelijk verliefd! ,,Hij is dertien jaar jonger, maar wat maakt dat uit?”

Hoewel de mannen in B&B Vol Liefde voor Marian in de rij stonden, heeft ze in het programma niet de ware liefde ontmoet. Sommige kijkers zagen een match met Olof, en anderen weer met Ed. Bij binnenkomst wist Ed meteen een goede eerste indruk bij Marian én bij de kijkers te maken. ,,Wauw, Ed. Wat een knappe en energieke verschijning. En hij lijkt normaal”, schreef een kijker op X.

Dertien jaar jonger

Uiteindelijk heeft Marian niet de liefde gevonden bij Olof of Ed, maar bij iemand anders. ,,Niet lang geleden kreeg ik een lief berichtje van Ronald”, onthult Marian in gesprek met weekblad Privé. ,,We stuurden over en weer wat berichten. Dat voelde direct goed. Toen ik zijn foto zag, vond ik hem meteen leuk. Zoiets overkomt je niet vaak.”

Ze heeft er in elk geval een goed gevoel over. ,,Hij is dertien jaar jonger, maar wat maakt dat uit? Ik ga er helemaal voor!”

Drama

Vlak voor de opnames van B&B Vol Liefde kreeg Marian nog te maken met een groot drama. Een ex-medewerkster van haar makelaarskantoor bedreigde haar met de dood. De ex-medewerkster zou 125.000 euro weggesluisd hebben van de rekening van Marian. Ook zou Marian benaderd zijn door een ‘drugsdealer’, die van de ex-medewerkster de opdracht had gekregen om ‘die ouwe’ om te leggen.

‘Ze wilde me vermoorden’

,,Ze heeft vreselijk veel privé en zakelijk geld van mij gestolen”, vertelt Marian. ,,Maar ook had ze toegang tot de zakelijke rekeningen van klanten, waardoor ze met valse handtekeningen van mij fraude kon plegen. En zo kan ik nog wel doorgaan.”

Toen ze de medewerkster aannam, ruim drie jaar geleden, vertrouwde Marian volledig op haar. ,,Ze voelde als een dochter, daarom vertrouwde ik haar alles toe. Ze kon en kreeg ook alles van mij. Achteraf heel naïef. Tot ik erachter kwam dat er bepaalde dingen niet in de haak waren. Toen veranderde ze ineens van karakter”, vervolgt Marian. ,,Ze heeft echt alles op alles gezet om mij te vermoorden.”

De zaak komt binnenkort voor de rechter in Portugal, waar ze haar bed and breakfast runt.

Bron: