Sylvie Meis bevindt zich in een lastig parket. Ze is samen met haar nieuwe liefde, natuurlijk wederom een multimiljonair met een geschat vermogen van 155 miljoen euro, lekker in Mallorca. Daar schijnen de twee hun ‘romance’ te vieren.

Wim Beelen

Maar eerst: wie is Wim Beelen nou eigenlijk? De man verdiende goud geld met afval en staat ook wel bekend als de ‘afvalkoning van Nunspeet’.
Sylvie zou Wim hebben ontmoet bij Ajax, waar haar zoon Damian een jaar mag komen voetballen omdat Rafael, zijn vader, daar nou eenmaal heeft gespeeld. Of Damian een groot talent is weten we niet, maar momenteel kan iedereen die de bal naar de goede kleur speelt in Amsterdam voetballen.
Enfin, enkele dagen geleden lekte uit dat Sylvie als een blok is gevallen voor de onweerstaanbare knappe Wim. Liefde op het eerste gezicht.
Nieuwe liefde Sylvie Meis blijkt nog getrouwd: ”Zijn kind huilt om zijn vader”

Getrouwd?

Eergisteren kwam naar buiten dat meneer Beelen tot voor kort nog samen was met een andere vrouw. Op het platform LindedIn sprak hij over ‘zijn vrouw’. Dat meldt het juicekanaal Realityfbi.
Inmiddels heeft Wim dat aangepast, alleen heeft Google dat nog niet ‘verwerkt’. De bron zegt tegen Realityfbi dat Wim inderdaad al ‘heel lang’ samen was met een vrouw. Hij zou echter niet getrouwd zijn. Jokkebrokt deze bron nu?
Want weekblad Story is op onderzoek uitgegaan. En wat blijkt? Zij hebben zowel Wim als zijn vrouw gesproken. ‘zijn vrouw!’. Dus toch getrouwd!?
Nieuwe liefde Sylvie Meis blijkt nog getrouwd: ”Zijn kind huilt om zijn vader”
Op de voorpagina staat met koeienletters geschreven: ”Sylvie viert romance met multimiljonair op Mallorca, terwijl zijn vrouw in het Gooi thuiszit met een huilend kind!”
Dat zijn geen beweringen die je doet wanneer je maar wat in de rondte lult. Zeker niet wanneer Story de vrouw ook nog zelf gesproken heeft. De vraag is: wist Sylvie hiervan? En wat vindt Sylvie hier eigenlijk van? We zullen het ongetwijfeld snel horen…

Bron: