De zoon van Glennis Grace heeft zich ernstig misdragen op Curaçao. Volgens Yvonne Coldeweijer heeft de 17-jarige Anthony Shane Majri zich afgelopen zaterdag agressief gedragen op het strand, maar zou hij ook een meisje in haar gezicht hebben geslagen. En nu zijn er nieuwe details bekend.

Zoon Glennis Grace misdraagt zich

Tot dusver meldde Yvonne dat hij een meisje had geslagen, maar waren er nog geen nieuwe details bekend. Die zijn er nu wel. Op Instagram schrijft de juicekoningin dat het zou gaan om zijn ex-vriendin. De twee spraken met elkaar af om samen naar Curaçao te gaan.
Voordat ze zouden gaan, strandde de relatie echter. Omdat het meisje nog wel een ticket had, is ze alsnog naar Curaçao gegaan, waar Anthony en zijn familie dus ook zijn. Op het eiland probeerde Anthony haar over te halen om weer samen te zijn, maar zijn ex-vriendin had daar geen interesse in en ging volledig haar eigen gang. Hij is daar stikjaloers om geworden.

Stoppen slaan door

Het meisje is single, en hoeft dus geen rekening te houden met de wensen van meneer Anthony. Toen hij daar te horen kreeg dat ze met andere jongens had gedanst, sloegen de stoppen door bij hem. Daarop heeft hij haar geslagen.

Bron: