Vanmorgen kopten alle grote kranten en de wat minder bekende roddelsites dat Sylvie Meis en haar vriend Wim Beelen een punt hebben gezet achter hun relatie. Wim gaf op social media een soort verklaring, maar Sylvie houdt haar lipjes stijf op elkaar. Nu zijn er meer details.

Sylvie en Wim zijn niet meer

Het waren een paar mooie maanden voor Sylvie. Toch weer vier maandjes mooie herinneringen gemaakt. Wel 155 miljoen euro armer door het verlies van haar Quote 500-liefje. Volgens Wim hebben de twee verschillende levens en rijmen die niet met elkaar.
Een nogal aparte verklaring, want Wim stelt dat hij daar al na een paar dates was achtergekomen. Hoe kan het dan dat hij dat ineens opvoert als reden van de breuk? Volgens Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden is er veel meer aan de hand. Hij denkt te weten waar het precies fout is gelopen tussen Sylvie Meis en Wim Beelen. Want dat er meer speelt, is wel duidelijk.

‘Bom gebarsten’

”Iets in mij, heel veel in mij, zegt dat er in de afgelopen week een bom moet zijn gebarsten in huize Beelen.” Is er dan iets ergs gebeurd? Versteegden vindt het opmerkelijk dat hij Sylvie is zijn verklaring ‘veel succes’ wenst en dat hij ‘gewoon Wim’ wil blijven.
”Heeft Sylvie jou dan in een bepaald leven willen meenemen? Wilde Sylvie bijvoorbeeld voor haar imago dat hij vaker meeging op rode lopers, en had hij daar helemaal geen trek in?” Bij De Telegraaf vinden ze het maar erg vreemd dat Sylvie niet wil reageren.

‘Wie wil er bij haar horen?’

Versteegden en zijn collega vragen zich ook af wie er bij Sylvie en haar glamourleven in de schijnwerpers past. ”Misschien weer een voetballer”, merkt Karlijn Bernoster op. ”Ja, of weer iemand uit de Quote 500. Er zijn 499 mannen over”, aldus de vlijmscherpe Versteegden.

Bron: