Toen André Hazes Monique Westenberg ten huwelijk vroeg op 12 december 2020, liet hij de datum vereeuwigen op zijn lijf. Hij tatoeëerde de verlovingsdatum groot in zijn hals. Maar op een foto van de zanger is te zien dat de cijfers inmiddels zijn vervaagd. Komt er een nieuwe datum voor in de plaats?

André nam ooit een tattoo voor Monique, maar kreeg toen wat met Bridget Maasland. Hij nam een tattoo voor Bridget, maar ging vervolgens toch weer terug naar Monique. Na zijn huwelijksaanzoek op 12 december 2020 nam hij er nog één voor Monique.

Huwelijksaanzoek

Hoewel André eerder een tatoeage van Monique weg liet laseren, besloot hij na zijn huwelijksaanzoek de verlovingsdatum in zijn hals te tatoeëren. Niet veel later verbrak de zanger de verloving en zat hij opnieuw vast aan een tatoeage van Monique. Toch liet hij dit keer de tatoeage wél staan.

Weg laseren?

Inmiddels zijn André en Monique weer samen, maar op een foto van de zanger is te zien dat de tatoeage van de verlovingsdatum vervaagd is. ,,Het lijkt erop dat André de 12-12 tattoo in zijn nek aan het weg laseren is”, schrijft Juicechannel op Instagram. De grote vraag luidt: waarom zou André de tatoeage juist nu hij weer samen is met Monique, laten verwijderen?

Nieuwe datum?

Mogelijk is dat er een nieuwe datum voor in de plaats komt. ,,Of is het tegen die tijd alweer over?”, vraagt Juicechannel zich af. Bij André weet je het nooit…

Bron: