Na de viering van Koningsdag in Emmen zijn de beelden van de Koninklijke Familie weer volop in het nieuws geweest.

Opvallend voor velen is de transformatie die de jongste van de drie prinsessen, Prinses Ariane, heeft doorgemaakt.

Hoewel alle drie de prinsessen prachtig zijn om te zien, krijgt met name Alexia veel aandacht vanwege haar uiterlijk.

Echter, de 17-jarige Ariane lijkt een behoorlijke groeispurt te hebben doorgemaakt, terwijl haar oudere zus steeds meer kritiek ontvangt vanwege haar vermeende ‘ongeïnteresseerde houding’ tegenover de pers.

Op recente foto’s is te zien dat de jongste prinses nu zelfs de langste van het gezin lijkt te zijn geworden, mogelijk zelfs haar ouders qua lengte heeft ingehaald.

Op Twitter en andere sociale media wordt Ariane overspoeld met complimenten.

Zo schrijft ene Joyce: “Niet Amalia, Alexia of Maxima, maar Ariane steelt wat mij betreft de show vandaag op Koningsdag 2024!”

Het lijkt erop dat Prinses Ariane favoriet is geworden onder het publiek. En Joyce is niet de enige die deze mening deelt.

Zo meldt ene Maan: “Inderdaad, een prachtige jongedame. Alle drie, vind ik.

Maar ik vind dat Alexia een té ‘I don’t give a single fuck’ houding heeft.

Amalia moet natuurlijk zijn en Ariane vind ik gewoon een leuke, spontane meid met wat ongemakken hier en daar.” Ook ene Robert merkt op: “Vind / vond ik ook.

Ondanks dat zij de jongste is! Is ze ook de grootste. Volgens mij is ze net zo groot als haar vader!”

Op verschillende platforms worden talloze foto’s van de prinsessen gedeeld, waarbij vooral Ariane in de schijnwerpers staat.

De lovende reacties op Prinses Ariane lijken te wijzen op haar groeiende populariteit en de bewondering voor haar charmante uitstraling.

Terwijl haar oudere zus Alexia kritiek ontvangt vanwege haar houding, lijkt Ariane juist lof te oogsten vanwege haar natuurlijke en spontane karakter.

De foto’s waarop ze straalt worden met enthousiasme ontvangen en laten zien dat ze haar eigen plekje verovert binnen de Koninklijke Familie.

Bron: