“Er zijn al langere tijd geruchten dat Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder tijdens de opnames van Expeditie Robinson intiem zijn geworden. Nu, maanden later, reageert Nicolette op de geruchten. Nicolette en Rick presenteerden het afgelopen seizoen van Expeditie Robinson samen. Het duo leek ook achter de schermen goed met elkaar te kunnen opschieten; Nicolette deelde zelfs een intieme foto op Instagram waarbij te zien was dat ze op zijn schoot zat en hem een stevige knuffel gaf. En dat was niet de enige intieme foto die ze deelde. Op een andere foto leek ze Rick zelfs een zoen te geven.”
Geruchten
“Nicolette haalde de foto snel weer offline, maar sindsdien blijven de geruchten circuleren. Rick, die zich in Zuid-Afrika heeft laten opnemen vanwege een alcoholverslaving, wilde niets zeggen over de vermeende affaire. Maar Nicolette heeft inmiddels wel gereageerd. Tijdens de coronacrisis emigreerde ze samen met haar ex-man Joost en hun kinderen naar het zonnige Bonaire. Hoewel ze niet meer samen zijn, blijven ze wel in harmonie met elkaar omgaan. Nicolette was gisteren te zien in RTL Boulevard vanuit Bonaire en een journalist besloot haar ook een aantal vragen te stellen over haar liefdesleven. Wat is er nu waar van de geruchten over een affaire met Rick?”
‘Ik word helemaal rood’
In het Nederlands zou deze tekst kunnen worden herschreven als: “Ik word helemaal rood als ik dit zeg, maar nee”, antwoordt Nicolette. “En ook geen Rick Brandsteder, want dat zal zeker je volgende vraag zijn. Wij zijn heel goede vrienden en als we een relatie hadden gehad, dan had ik dat echt verteld. Maar dat is niet zo.” Ze vertelt ook hoe het met Rick gaat: “We spreken elkaar veel en het gaat hartstikke goed met hem. We hebben onlangs uitgerekend dat we al vijftien jaar bevriend zijn en natuurlijk steun ik hem.”

Bron: