Nicole Kremers heeft onlangs een verrassende stap gezet. Ze heeft zichzelf vastgelegd in een tamelijk ongewone setting: een biechthokje. Op de betaalde fanpagina van Nicole zijn beelden opgedoken waar ze ogenschijnlijk verleidelijk op haar knieën zit in het huis van de heer. Maar de grote vraag blijft: wat is Nicole van plan in dat biechthokje?

Nicole die eerder in opspraak kwam toen justitie haar dronken achter het stuur aantrof lijkt zich nu in heiliger sferen te begeven. Echter de schijn kan bedriegen. De Brabantse beauty die bekend staat om haar scherpe randjes lijkt een dubbele agenda te hebben met haar kerkbezoek.

In haar recente post op haar fanpagina knielt ze voor een biechthokje met een onschuldige blik. Toch suggereert haar commentaar iets heel anders. “Sorry, this hole is in use. But the others aren’t…..” luidt haar bijschrift, waarmee ze duidelijk maakt dat ze meer in gedachten heeft dan enkel biechten.

Het lijkt erop dat Nicole haar volgers meer biedt dan alleen een foute plaatjes. Haar fans die gewend zijn aan haar pikante content, kunnen waarschijnlijk een heel andere kant van haar verwachten in de komende posts. Nicole, die geen blad voor de mond neemt, lijkt haar zondige zijde te omarmen.

Nicol heeft zich hiermee wel de woede op de hals gehaald van een aantal mensen, maar dat boeit Nicol natuurlijk niet zolang de centen maar binnenstromen.

De foto kun je hieronder bekijken.

Bron: