Nicol Kremers, de ex-vriendin van Peter Gillis, is onlangs naar Thailand vertrokken om ‘aan zichzelf te werken’ in een kliniek. Nu onthult ze de ware reden van haar opname.

Terwijl Peter Gillis vakantie aan het vieren is met zijn nieuwe liefde Wendy van Hout, is Nicol vertrokken naar Thailand. Niet om vakantie te vieren, maar om aan zichzelf te werken. De ex van Peter kampt met Post Traumatisch Stress Syndroom (PTSS), legt ze in gesprek met weekblad Party uit.

Trauma

,,Ik heb zeker een trauma overgehouden aan de 4,5 jaar relatie met Peter”, vertelt Nicol. ,,Ik slaap nog altijd slecht en het komt voor dat ik ’s nachts wakker schrik en dan bang ben. Ik kamp met angstaanvallen en wil liever niet alleen zijn. Daarom heb ik iedere dag mensen om me heen.”

Verdachte auto’s

Nicol hoopt dan ook dat ze straks terugkomt naar Nederland zonder nachtmerries en angstaanvallen. Ook wil ze zich weer veilig voelen in haar huis. ,,Ik woonde net twee maanden helemaal onafhankelijk van iedereen in een huisje in Utrecht, toen ik van de politie te horen kreeg dat er herhaaldelijk en op verdachte wijze auto’s door mijn straatje reden. Er ontstond volgens hen een gevaarlijke, bedreigende situatie en er werd me geadviseerd mijn huis te verlaten en voorlopig niet terug te komen.”

Jeugdzorg

De kinderen van Nicol zijn uit huis geplaatst. Volgens haar manager Wouter van Dort zal Jeugdzorg een beter beeld van Nicol krijgen na haar opname in Thailand. ,,Waardoor er wellicht een omgangsregeling met haar kinderen mogelijk is”, legt Wouter uit in gesprek met weekblad Story. ,,De procedure met Jeugdzorg loopt nog, dat is een vervelende situatie. We doen ons uiterste best om tot een oplossing te komen. Wellicht is er een andere omgangsvorm mogelijk. Het doel is om Nicol en haar kinderen volledig te herenigen.”

Bron: