‘Nicolleke’ bevindt zich al enkele maanden in een vrijgezellenbestaan. Ondanks haar pogingen om een nieuwe partner te vinden, lijkt het haar maar niet te lukken. Zelfs haar winactie, waarbij mannen voor 5 euro lootjes konden kopen met een date als hoofdprijs, bleek geen succes.

‘Iedereen is trots’
Nicolleke is echter zeer trots op haar werkzaamheden. Ondanks de kritiek weet ze maandelijks aardig wat geld te verdienen. Er zijn dus daadwerkelijk mensen in Nederland die bereid zijn te betalen voor haar ondeugende beelden.

En dat zijn er meer dan verwacht. Volgens Nicolleke zelf is iedereen in haar omgeving trots op wat ze doet. “Mijn vriendinnen, ouders en zelfs mijn kinderen zijn trots op hun moeder. Ik doe het allemaal zelf, weet je. Wat wil je nog meer?”

Op de vlucht
Hoewel Nicolleke succesvol leek te zijn, komt er nu een schokkend gerucht naar buiten vanuit Jan Roos van Roddelpraat. “Nicolleke houdt van een drankje en een feestje, en ze nodigde ook mannen uit om bij haar in bed te belanden. Hierdoor is de Kinderbescherming ingeschakeld.”

Roos heeft echter nog meer nieuws. Naast haar OnlyFans-account heeft Nicolleke ook een webshop waar ze s#ksspeeltjes voor mannen en vrouwen verkoopt. De verkoop loopt goed, maar er is één probleem: Nicolleke heeft haar bedrijf niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

“Het lijkt erop dat Nicolleke probeert de belastingdienst te ontwijken door haar bedrijf nergens te registreren en in het buitenland te verblijven. Ze denkt blijkbaar dat het beter is om op de vlucht te slaan voor belastingzaken. Op dit moment verblijft ze in Marbella.”

Bron: