Het Instagram-account van Nicol Kremers is niet meer vindbaar. Als je zoekt op het account van Nicol, die sinds maart op OnlyFans actief is, krijg je de melding dat de pagina niet langer beschikbaar is.

Nicol deelde de afgelopen periode ook pikante foto’s van zichzelf op Instagram. Hiermee probeerde ze abonnees voor haar OnlyFans te ronselen. Het zou dus goed kunnen dat Instagram Nicol haar account heeft verwijderd. Haar content kan als te naakt beschouwen zijn. Natuurlijk is het ook nog mogelijk dat Nicol er zelf voor gekozen heeft om tijdelijk offline te gaan.

Aankondiging

Haar OnlyFans-aankondiging maakte heel wat los. ‘Ik heb er lang en goed over nagedacht’, schreef ze op Instagram. ‘Na een bewogen periode is dit het juiste moment om hiermee een nieuw avontuur te starten.’ Een abonnement op het account van Nicolleke – waarmee je al haar toekomstige beelden kunt bekijken – kost je bijna twintig dollar per maand.

Mishandelingszaak

Peter Gillis zou zijn inmiddels ex-vriendin vorig jaar mei hebben aangevallen in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Hij moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen. Het voormalige stel ontkende eerst dat er sprake is geweest van een mishandeling, later gaven zij toch toe dat er in mei ‘een incident in de privésfeer’ had plaatsgevonden.

Knijpen in borsten

Peter Gillis heeft Nicol volgens het OM in haar rug en neus gebeten, tegen de muur geduwd, in haar borsten geknepen en aan haar oor, armen en haren getrokken. Dat is de verdenking die de officier van justitie een poos bekendmaakte bij de rechtbank in Den Bosch. Nicol is in november al gehoord bij de rechter-commissaris in de mishandelingszaak. De ex van de campingbaas – net als Peter zelf – is inmiddels verder gegaan met haar leven: ook zij heeft een nieuwe vriend.

Bron: