Het leven van realityster Nicol Kremers gaat nooit onopgemerkt voorbij. Nicol, bekend van haar deelname aan Peter Gillis’ realityshow ‘Massa is Kassa’, heeft een reputatie als een mannenverslinder.

Na een aantal korte relaties met verschillende mannen lijkt het erop dat ze nu een nieuwe vlam heeft. Op Instagram heeft Nicol een foto geplaatst van haar nieuwste verovering, en het lijkt erop dat ze dit keer een heel bekende man aan haar zijde heeft.

Nicol heeft de afgelopen tijd heel wat mannen in haar leven gehad. Zo nam ze kort na haar relatie met Peter Gillis haar intrek bij een barbier genaamd Mike.

Hun relatie was echter van korte duur, en al snel had Nicol een nieuwe vriend. Ditmaal was het de zoon van zangeres Hanny, maar ook deze relatie hield niet lang stand.

De laatste tijd verblijft Nicol in Marbella en heeft ze een nieuwe manier gevonden om aan geld te komen via Snapchat Premium. Het lijkt er echter op dat ze niet langer alleen maar geïnteresseerd is in geld verdienen.

Op Instagram heeft Nicol een foto geplaatst van haar nieuwste vriend, en volgens de geruchten zou het om een hele bekende man gaan.

Helaas heeft de man in kwestie een privéaccount op Instagram, waardoor er weinig informatie over hem bekend is. Toch denken verschillende juicekanalen dat hij vrij bekend is bij Nicol.

Op de foto is te zien hoe hij haar innig kust, en Nicol lijkt duidelijk heel blij te zijn met haar nieuwe liefde.

Het is niet voor het eerst dat Nicol in het nieuws komt vanwege haar liefdesleven. Haar reputatie als mannenverslinder heeft haar al vaker in opspraak gebracht, en sommigen vragen zich af of ze ooit de ware zal vinden.

Nicol heeft zelf altijd beweerd dat ze openstaat voor de liefde en dat ze nog steeds gelooft in de ware liefde. Of deze nieuwe relatie haar ware liefde zal blijken te zijn, valt nog te bezien.

Wat wel duidelijk is, is dat Nicol zich geen zorgen lijkt te maken over wat anderen van haar denken. Ze leeft haar leven zoals ze dat zelf wil en trekt zich niets aan van de meningen van anderen.

Of haar nieuwe relatie stand zal houden of niet, Nicol zal altijd haar eigen weg blijven volgen en haar leven leiden zoals zij dat wil.

Natuurlijk brengt het leven van Nicol ook de nodige roddels en speculaties met zich mee. Zo zijn er al verschillende theorieën geopperd over wie haar nieuwe vriend zou kunnen zijn.

Sommigen denken dat het om een bekende Nederlandse zanger gaat, terwijl anderen denken dat hij een professionele voetballer is. Wat de waarheid ook mag zijn, één ding is zeker: Nicol zal de komende tijd weer volop in de schijnwerpers staan en de geruchtenmolen zal op volle toeren draaien.

Voor nu lijkt Nicol vooral te genieten van haar nieuwe relatie. Ze deelt regelmatig foto’s van haar en haar vriend op Instagram en lijkt gelukkiger dan ooit tevoren. Of deze relatie stand zal houden, zal de tijd moeten uitwijzen.

Bron: