Nicol Kremers is sinds een paar maanden weer officieel vrijgezel en is kort na de relatiebreuk met Peter Gillis een bedrijfje gestart. De gevallen Massa is Kassa-ster verkoopt tegenwoordig ongecensureerde foto’s van zichzelf aan mannen op het internet. De zaken gaan goed, al ruim 150.000 euro is hiermee binnengehaald. Tóch zijn er problemen.

Nicolleke is trots op wat ze doet, ondanks de gigantische kritiek die ze krijgt. Er zijn immers ook een hoop mensen die het wél leuk vinden wat ze doet, anders kon ze er niet zóveel mee verdienen. Ook haar omgeving en kinderen zijn trots op moederlief, volgens Nicol zelf: “Ik doe lekker m’n ding, als mensen willen kijken, kijken ze. Als ze niet willen kijken dan kijken ze niet. Mijn vriendinnen en mijn ouders zijn hartstikke trots. Ook mijn kinderen zijn hartstikke trots op mij dat ik het toch maar even zelf doe. Wat wil je nog meer?”

Nicol Kremers is living de goo… verstop life
Onlangs kwam het nieuws dat de kinderen van Nicol uit huis geplaatst zouden zijn. Jan Roos van Roddelpraat meldde: “Nicol houdt van een drankje en een lijntje, waarbij ze ook nog eens allemaal mannen langs liet komen om het bed met haar te delen. Uiteindelijk is hier de kinderbescherming voor ingeschakeld en zijn de kinderen uit huis geplaatst bij Nicol.” Naast foute foto’s verkopen op het internet verkoopt Nicol ook speeltjes ‘voor hem en voor haar’ via een webshop. Nicol heeft haar ‘bedrijfje’ echter nooit ingeschreven bij de KvK. Toch wel een noodzakelijk punt van een bedrijf. Roddelpraat weet dit te melden: “De manier waarop Nicol de belastingdienst probeert te ontvluchten, is door haar bedrijf gewoon niet in te schrijven bij de KvK en in het buitenland te blijven. […] Het lijkt haar een beter idee om op de vlucht te gaan voor de belastingdienst.” Tegenwoordig zit Nicol ‘verstopt’ in Marbella:

Bron: