Nicol Kremers is alles behalve een heilige maagd Maria. Toch zit de meid in het huis van de heer voorbeeldig op haar knietjes. Het is echter een onduidelijke kwestie of er nog gebeden gaat worden.

Op intieme beelden op haar (welliswaar betaalde) fanpagina is te zien hoe Kremers in een biechthok kruipt. Hm, Nicolleke die om genade komt smeken… wat voor zondes draagt de Brabantse schone allemaal op haar kerfstok?

Justitie

Daar kan justitie wel meer over vertellen. Zij troffen Nicol eerder dit jaar beschonken aan achter het stuur. Hoogstwaarschijnlijk had ze ook wat chemische delicatessen achter de kiezen, maar omdat ze een bloedproef weigerde, kon dit niet verder onderzocht worden. Daar is de de heer vast niet over te spreken. Gelukkig is hij vergevingsgezind.

The hole of Nicole

Nicol plaatst een foto op haar fanpage. Daarop is te zien hoe ze bij een biechthokje zit neergeknield. Zo’n vroom tafereel; daar hebben haar bloedg*ile volgers natuurlijk niet voor betaald. Die willen vunzigheid met een hoofdletter V. Gelukkig komt Nicolleke ze tegemoet. Ze is namelijk meer van plan dan enkel biechten in de kerk. “Sorry, this hole is in use. But the others aren’t…..” schrijft ze bij de foto.

Nou ja, Onze-Lieve-Heer heeft ons een duidelijk advies gegeven: “Gaat heen en vermenigvuldigt u.” Nicolleke geeft daar in ieder geval gehoor aan.

Bron: