Nicol Kremers legde haar breuk met Peter Gillis uit terwijl ze van de vakantie genoot.

In een interview met een PowNed-verslaggever legde ze uit dat ze nu gescheiden zijn “als goede vrienden”. Nicol lijkt de rondzwervende roddels van zich af te schudden, zoals het luchtkussen van kapper Mike zegt: “Ik heb het niet echt gelezen, het kan me niet schelen. Als mensen meer waarde hechten aan hun leven dan ik, betekent dit dat ze hun leven waarderen.\ “Leef meer dan ik. \”Ik ben belangrijker.\”

Toen haar werd gevraagd naar haar werk als TikTok-ster, waar ze wordt betaald om haar naam op haar gezicht te schrijven, antwoordde Nicole: “Ik doe het altijd met een vriend van mij, het is een spel dat we samen spelen. Wie zou zijn naam hebben geweten was de hele nacht over haar gezicht geschreven. Zo hilarisch!”

Er werd haar ook gevraagd of ze veel geld verdiende aan mensen die doneerden op TikTok. “Het levert niet echt veel geld op. Je denkt niet: ‘Wow, dit gaat je heel rijk maken.’ Helemaal niet.”

Ze prees vervolgens haar TikTok-video, waarin ze McDrive-medewerkers bombardeert met confetti: “Ja, is dat niet grappig? Grapje…hier, een paar stukjes papier.”
Toen een PowNed-verslaggever voorstelde om confetti op Peters auto af te vuren met een kanon, antwoordde Nicole: “Nee, dat gaan we niet doen, hahaha.” Dus zie je, zelfs een ontluikende TikTok-ster heeft haar grenzen aan seks.

Bron: