Nicol Kremers heeft onder het genot van een feestelijke knaller haar break-up met Peter Gillis uitgelegd.

In een interview met een verslaggever van PowNed, legde ze uit dat ze nu “als goede maten” uit elkaar gaan. Nicol leek weinig geïnteresseerd in alle roddels die rondgingen, zoals het luchtbed van barbier Mike, en zei: “Ik lees er eigenlijk niks over en het kan me niet schelen. Als mensen hun leven belangrijker vinden dan het mijne, zegt dat meer over hen dan over mij.”

Toen ze gevraagd werd naar haar werk als TikTok-ster, waar ze tegen betaling namen op haar gezicht schrijft, antwoordde Nicol: “Ik doe dat altijd met een vriendin van me, dat is een spelletje dat we samen spelen. Wie als laatste helemaal voor schut staat, krijgt de rest van de avond allemaal namen op haar gezicht geschreven. Zo leuk!”

Ook werd er gevraagd of ze veel geld verdient aan mensen die haar geld doneren op TikTok. “Het levert niet echt veel geld op. Het is niet zo dat je denkt: ‘Wow, hiermee word je echt rijk.’ Nee, echt niet.”

Over haar TikTok-video’s waarin ze McDrive-medewerkers bestookt met confetti, is ze nog steeds enthousiast: “Ja, dat is toch gewoon lollig? Gewoon een grapje… Kom op zeg, een paar snippers papier.”

Toen de PowNed-verslaggever voorstelde om een confettikanon af te schieten in Peters auto, antwoordde Nicol: “Nee, dat gaan we niet doen hahaha.” Zo zie je maar, zelfs een nieuwbakken TikTok-ster heeft haar grenzen.

Bron: