Nicol Kremers heeft de laatste tijd veel liefdesperikelen gehad. Na haar breuk met Peter Gillis werd bekend dat ze een nieuwe liefde had gevonden in Mike, een barbier uit Schoonhoven. Maar ook die relatie bleek van korte duur en al snel kwam de volgende liefde in beeld: Patrick.

Maar Patrick’s moeder, zangeres Hanny, was vanaf het begin al niet te spreken over de relatie tussen Nicol en haar zoon. Op Instagram deelde ze haar mening en liet ze weten dat ze Nicol niet als schoondochter wilde hebben. “Klasse kan je niet kopen”, schreef ze. “Sla die lelijke nagels niet in elke kerel die je tegenkomt.”

Nu blijkt dat Hanny’s wens is uitgekomen: de relatie tussen Nicol en Patrick is alweer voorbij. Volgens geruchten is Nicol uit het huis van Patrick gezet en heeft ze haar toevlucht gezocht bij vrienden in Wageningen. Hanny is blij met dit nieuws en laat opnieuw haar mening horen op Instagram: “Hoera! Tijd voor een feestje. Sneu voor mijn zoon, maar uiteindelijk zal hij beter af zijn.”

De reacties op Hanny’s post zijn wisselend. Sommige volgers delen haar enthousiasme en feliciteren haar met het goede nieuws. Anderen vinden haar reactie overdreven en respectloos naar haar zoon toe. Of Nicol nog op een reactie zal komen, is niet bekend.

Bron: