Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, is onlangs gestart met OnlyFans. Kennelijk levert het niet genoeg geld op, want Nicol is een apart Snapchat account begonnen waar ze tegen betaling pikante beelden zal delen.

Waar Nicol in de eerste dagen nog duizenden euro’s verdiende aan OnlyFans, bleken abonnees al snel af te haken omdat haar beelden niet ‘spannend’ genoeg waren. Gelukkig heeft ze naast haar OnlyFans carrière ook nog haar erotische webshop. Twee weken geleden stond ze op de Kamasutra Beurs om de erotische spullen uit haar webshop te verkopen.

Vijftig euro

Helaas liep ook dat geen storm, want op beelden die Nicol zelf op Instagram deelde was te zien dat er niemand bij haar kraam stond. Toch geeft Nicol niet op: ze is nu op vakantie in Marbella en heeft een nieuw idee bedacht om geld te verdienen.

Nicol heeft een premium account op Snapchat aangemaakt. Voor een bedrag van vijftig euro krijg je toegang tot het account. ,,Dan zie je alleen maar de stoute dingen die ik doe op mijn vakantie in Marbella”, laat Nicol weten op Instagram.

Bron: