Nicolleke Kremers en haar ex-vriendje Peter Gillis zitten elkaar voortdurend dwars sinds het uit is tussen hen. Eerst werd er nog op Facebok geschreven dat de twee vriendschappelijk uit elkaar gingen, maar daar blijkt helemaal niets van waar.

Mishandeling

Nicol Kremers heeft de vakantieparkenschurk inmiddels voor de rechter gesleept. Ze zou wel 10 keer door hem zijn mishandeld. Peter moest destijds een nachtje in het gevang doorbrengen, waarna Nicol een verklaring ging afleggen die belastend was.
Later besloot Nicol foto’s naar Patty Brard te sturen, waarop te zien was dat ze er gehavend aan toe was. Peter zou Kremers niet alleen hebben geslagen, maar ook hebben gebeten en zou aan haar haren getrokken hebben. Er schijnen geluidsopnames te zijn, die in de rechtszaal gebruikt gaan worden. Maar goed, voorlopig is er geen nieuwe zittingsdatum bekend.

Boete

Afgelopen vrijdag kwam naar buiten dat Peter zijn ex-vriendin een boete had opgelegd van 1,7 miljoen euro en dat geld moest voor zondag jongstleden zijn gestort op de bulkende rekening van Gillis. In de ogen van Peter is Nicol te ver gegaan, door hem flink zwart te maken.
In de sommatie wijst hij op een vaststellingsovereenkomst die er zou zijn. Hierin zou gestaan hebben dat Nicol zich niet negatief mocht uitlaten over de relatie met Peter. Dat ze dat wel gedaan heeft, heeft Peter naar eigen zeggen flinke schade opgeleverd.

Boek

Maar in plaats van te betalen, gaat Nicol in de tegenaanval. Ze maakt nu namelijk bekend dat er een boek gaat komen over haar tijd met Peter. Ze schrijft: ”NIEUWS!! Misschien hebben jullie al wat mee gekregen, maar mijn schokkende en onthullende autobiografie komt binnenkort. Wil jij de gesigneerde special edition ontvangen en zeker weten dat je niet te laat bent?”
In de passage die ze deelt, staat hoe Peter haar bedreigde. ”Hij pakte een potlood van mijn kinderen en hield die boven mijn hoofd: ‘Ik steem ‘m dadelijk door je hele hoofd heen’. Nicol deelt nogmaals foto’s van hoe zwaar zij is toegetakeld door de miljonair:

Bron: