Wereldwijd is er sprake van een groot UFO-alarm! Komen er aliens op bezoek op onze aarde, zijn het de Chinezen die de onbemande vehikels de ruimte insturen of de Russen? Nadat de Verenigde Staten en Canada maar liefst vier UFO’s uit de lucht schoten, gaat ook Groot-Brittannië het luchtruim afspeuren.

Ook in Nederland worden er massaal UFO’s waargenomen. Bijvoorbeeld in november vorig jaar…

,,Ik was buiten naar sterren aan het zoeken toen ik naar de wolken keek en een redelijk grote bol door de wolken zag flitsen. Hij was te snel en groot om een vliegtuig te zijn, maar te langzaam om een meteoor te zijn. ook te groot. het leek een spoor van licht achter te laten, maar zag er niet uit als vuur. het licht was wit/licht turkoois. Het leek door of vlak boven de wolken te vliegen”, aldus een getuigenis.

De vuurbal werd waargenomen boven Amsterdam en is destijds ook gemeld aan het UFO-meldpunt. Maar ook in januari van dit jaar en de afgelopen maand waren er tientallen meldingen van UFO’s boven Nederland, zo blijkt uit de publikaties van het meldpunt. Kijk HIER voor de laatste meldingen.

Het gaat om bewegende witte lichtbollen, een donker vliegend voorwerp met links wit licht en rechts groen licht, terwijl iemand weer een laagvliegende helikopter signaleerde boven Almelo.

De laatste UFO-meldingen komen uit Zevenaar, Groningen, Limburg, Noord-Scharwoude, Brielle, Best en Leeuwarden.

In de Verenigde Staten zijn er grote zorgen én speculaties. Was het eerst de Chinese spionageballon, die voor opschudding zorgde, nu zijn het de onbekende UFO’s. Op Twitter wordt er volop gespeculeerd over de herkomst van de UFO’s en wat ze hier doen. De hamvraag: worden de UFO’s bemand door maanmannetjes is nog niet opgeworpen!

@ufonomenon

HERE IS NOT ALASKA, JUST THIS UFO IS THE SAME UFO SHOTDOWN IN ALASKA!!!#ufoalaska #ufo #airforce #usa

♬ original sound – Ufonomenon

Bron: