De nabestaanden van de recent overleden Daniëlle van ’t Schip hebben emotioneel van zich laten horen via het Instagramprofiel van Daniëlle.

Kracht

In een bericht, geplaatst door haar man John van ’t Schip, wordt iedereen bedankt voor alle lieve berichten en alle vele steunbetuigingen.
Ook in hun Instagram-story (een verhaal dat 24 uur zichtbaar blijft) schrijft haar gezin: ”De liefde is zo voelbaar en het geeft ons kracht in de stilte en leegte om ons heen.”
Nabestaanden Daniëlle van ’t Schip zetten een zeer hartverscheurend bericht online

Uitvaart

Afgelopen dinsdag namen familie, vrienden bekenden afscheid van de 55-jarige Daniëlle. Op foto’s die in enkele media verschenen was te zien hoe onder andere Johnny de Mol de kist droeg.
Er waren veel bekende Nederlanders. Zo waren John en Linda de Mol aanwezig, maar ook Noa Vahle en Chantal Janzen.
John van ’t Schip, een voormalig profvoetballer, kon ook rekenen op grote steun uit de voetbalwereld. Zo waren Frank Rijkaard, Marco van Basten, Wim Kieft, Rob en Richard Witschge, Danny Blind en Ronald de Boer er. Ook waren er BN’s uit de media.

Uitgezaaid

Daniëlle kreeg in april 2022 te horen dat er bij haar uitgezaaide endeldarmkanker bij haar was geconstateerd. Ze maakte dit in september vorig jaar openbaar.
Daniëlle was onder andere bekend als schrijfster van spirituele boeken en is de dochter van Willeke Alberti en Joop Oonk.
Ze werd op 17-jarige leeftijd verliefd op John van ’t Schip, die op dat moment sterspeler is bij Ajax. De twee zijn dolgelukkig, trouwen en krijgen twee kinderen, Estelle en Davey.

Bron: