Hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind. Daar komen Massa is Kassa-sterren Peter Gillis en Nicol Kremers inmiddels ook wel achter. De familie komt de laatste maanden vaak in het nieuws. Bijvoorbeeld die keer dat zoontje Mark thuis werd overvallen en in elkaar werd geslagen of die keer dat Peter zijn Nicolleke in haar rug en neus had gebeten. Ook gaat er een video rond op social media waarop het lijkt of Nicol staat te zoenen met een andere man.

Roddelpraat bracht gisteren al naar buiten dat er naaktfoto’s en chatgesprekken van Nicol zijn gelekt. De verklaring van Nicol tegenover Jan Roos en Dennis Schouten was dat haar Facebook-account was gehackt en dat haar ex-man de gesprekken en foto’s zou hebben doorgestuurd. Volgens VKMAG zit de vork echter nog een beetje anders in de steel…

Deze website beweert dat de gesprekken en foto’s zijn gelekt door ene Frans Tricep. Zeg maar de Alex Soze van Noord-Brabant. Te lezen valt o.a. hoe de twee proberen af te spreken met elkaar en het liefst via Snapchat met elkaar verder willen praten. Zo zou Peter Gillis niet kunnen zien dat Nicol online zou zijn. De gesprekken plus de ietwat expliciete foto’s vind je dus terug op de website van VKMAG.

Bron: