Mark Gillis kennen we natuurlijk allemaal als de zoon van de bekende Massa is Kassa-ster en vakantieparkmagnaat Peter Gillis. Peter is de laatste dagen veel te zien in de roddelbladen en online roddelplatforms vanwege een nieuwe vriendin. Wendy heeft zijn hart gestolen, maar ook Mark is op pad geweest en lijkt zich te settelen.

Mark is blij voor zijn vader, die door een rouwperiode ging na de relatiebreuk met Nicol Kremers. Zoon Mark spreekt vol lof over Wendy: “Welkom in de familie lieve Wendy. Wat iedereen nu ook al van je zegt/vind trek je zelf er niks van aan. Ik vind je vooral een lieve, leuke, gezellige, hard werkende meid! Belangrijkste van alles is dat jij en papa een fijne toekomst tegemoet gaan en wij als familie mogen genieten van de leuke momenten samen. Je bent een topper en dat weten wij en de mensen in jouw directe omgeving.”

Mark Gillis eindelijk gelukkig in de liefde!

Waar Peter zijn nieuwe relatiestatus van de daken schreeuwt is Mark wat meer op de achtergrond gebleven met zijn nieuwe vriendin. In het programma Massa is Kassa hebben we de zoon van Peter de afgelopen seizoenen gezien als iemand die alle vrouwen op zijn pad probeert te versieren. Hoewel dat niet altijd succesvol is gebleken geloven we best dat de zoon van de bekende Peter behoorlijk wat vrouwelijke aandacht krijgt. Mark is in 2021 slachtoffer geweest van een gewelddadige overval waarbij hij mishandeld en beroofd is. Dit zal dan ook de reden zijn dat Mark zich wat meer op de achtergrond begeeft, ook wanneer het gaat om zijn liefdesleven. Toch zijn er meerdere bronnen die melden dat Mark inmiddels gelukkig is in de liefde. Het gaat om Inge van Hoof uit Helmond, een dame die al langer bevriend is met Mark. De twee hebben inmiddels al kiekjes gedeeld met de buitenwereld:

Bron: