Toen Louise Warneford in 1999 haar man Mark ontmoette, wist ze dat ze een gezin wilde stichten.

De Britse Louise probeerde op 32-jarige leeftijd zwanger te worden, maar kon door moeilijkheden helaas de reis niet maken.

Na 16 jaar proberen en maar liefst 18 miskramen gaf Louise niet op. Nu, op 48-jarige leeftijd, is ze de trotse moeder van zoon William. Haar geluk is eindeloos.

Louise en haar man, 55, betaalden tot $ 100.000 voor een IVF-behandeling.

Mark had een vasectomie in een eerdere relatie. Dus het paar wilde zwanger worden door middel van een IVF-behandeling.

Louise had geen moeite om zwanger te worden, maar haar baby kreeg ongeveer 14 weken later een miskraam.

Het artikel gaat verder onder de foto.

“Elke keer als ik weer hoop krijg, denk ik ‘dit is het’ en zal ik eindelijk de perfecte familie hebben die ik altijd al heb gewild, maar elke keer krijg ik een miskraam”, vertelde Louise aan de Daily Mail.

“We hebben in-vitrofertilisatie geprobeerd, maar ondanks dat we een paar keer zwanger waren, verloren we de baby elke keer.”

Net toen het paar op het punt stond de hoop op te geven, ontdekte een dokter dat Louise “dodelijke bacteriën” bij zich droeg die embryo’s bleven doden.

Louise kreeg eindelijk de behandeling die ze nodig had en werd opnieuw zwanger. Haar zoon William werd na 37 weken gezond geboren via een keizersnede.

“Het is ongelooflijk”, zei een geëmotioneerde Louise.

“Ik kon mijn ogen niet geloven toen de chirurg het aan mij overhandigde. Hij was zo mooi, het voelde alsof ik de loterij had gewonnen”, vertelde ze aan 5 News.

Louise omschrijft haar baan als moeder als “de beste baan ter wereld”.

Lees meer over het doorzettingsverhaal van Louise en haar boodschap aan andere koppels die kinderen willen.

Ik ben zo blij dat Louise en haar man de hoop nooit hebben opgegeven en dat ze nu hun gezin compleet kunnen maken met deze baby.

Ook door geraakt? Deel dit verhaal alsjeblieft met vrienden en familie!

Bron: