Officieel bevinden we ons nog in de winter, maar morgen staat ons heerlijk lenteweer te wachten, waarbij de zon zich flink laat zien. De temperaturen schieten in het hele land omhoog, maar wie echt wil genieten kan best naar de provincie Limburg gaan.

Terrasweer

Weeronline meldt dat het ‘zeer zacht’ wordt voor de tijd van het jaar. In het noorden van ons land, maar ook aan de kust wordt een graad of 15, 16 voorspeld. In het binnenland wordt het nog iets warmer. Hier wordt het dan 17 graden.
Wie morgen toevallig een dagje vrij heeft, kan echter het best naar zuidoosten, of naar Limburg gaan. Hier tikt de therometer morgen minimaal 19! graden aan. En dat betekent dat terrashangen prima mogelijk is. Je kunt je jas zelfs in de auto laten.
Het is een aanrader om morgen overdag lekker te genieten, want in de avond neemt de bewolking toe. In het westen gaat het zelfs regenen. In de nacht zien we datzelfde beeld ook in het binnenland. Vrijdag belooft niet veel goeds.

Weer vrijdag

Vrijdag wordt gekenmerkt door regen, waarbij het zelfs even kan gaan onweren. Ook kan er hagel vallen. Om het allemaal nog verwarrender te maken, laat de zon zich ook nog even zien. De wind is matig tot vrij krachtig.
Hoewel het dus geen terrasweer gaat worden, dalen de temperaturen gelukkig niet zoveel. Aan de kust wordt het een graad of 13, terwijl het landinwaarts een graad of 15 wordt.

Bron: