De trailer van de nieuwe driedelige Videoland-documentaireserie André Hazes: The Next Chapter, verscheen afgelopen vrijdag. Hierin zien we dat Monique Westenberg een belangrijke rol heeft in de serie. De twee zijn namelijk opnieuw samen.

Liefde tussen André en Monique

In de eerste beelden doet Westenberg een boekje open over haar relatie met Andre Hazes. ‘Als iemand nu aan mij vraagt: ‘Ben je gelukkig?’, zeg ik echt oprecht: ‘Ja, ik ben gelukkig’. Ook André benadrukt de liefde die hij voelt voor de moeder van zijn kind: ‘Ik heb altijd geroepen dat Monique de liefde van mijn leven is en daar heb ik nooit aan getwijfeld’.

Vervolg

André Hazes: The Next Chapter verschijnt op 18 november bij streamingdienst Videoland en is een vervolg op de eerder verschenen docuserie André Hazes: Crossroads. In de eerste reeks vertelde de zanger over de drank- en drugsverslaving waar hij mee kampte.

Struggles op alle vlakken

In de tweede reeks ziet de kijker ‘de struggle op alle vlakken’, aldus Mampaey. ‘Ook al gaat het goed en voelt hij zich goed. Ik denk dat je samen met hem eigenlijk de zoektocht bewandelt. Want ook voor hem was alles nieuw’, waarmee Mampaey doelt op het leven van Hazes sinds hij is afgekickt.

Vertrouwen

Het maakproces is voor de regisseur prettig verlopen. ‘Ik vind het wel fijn dat hij mij vertrouwt en dingen deelt. Vaak heb je het gevoel dat mensen niet het achterste van hun tong laten zien, maar dat heb ik bij hem nooit.’

Bron: