Dat Monique Westenberg niet vies is van veel aandacht weten we inmiddels. En we weten ook dat het tussen Monique en Andre echt klaar is en ze alleen nog met elkaar omgaan voor hun zoontje. Het is namelijk wee ruzie tussen de twee, omdat Andre had laten weten dat hij zo snel mogelijk weer wil dat zijn zoontje een band krijgt met zijn moeder Rachel. Klein Dre heeft zijn oma namelijk al jaren niet meer gezien of gesproken. Andre die eigenlijk altijd tussen Monique en Rachel instond en probeerde de lieve vrede te bewaren heeft nu dan toch eindelijk de kant van Rachel gekozen.

Monique schijnt echt woedend te zijn op Rachel Hazes. Volgens Monique is Rachel namelijk degene die Andre op het idee heeft gebracht om haar onder druk te zetten om kleine Dre te mogen zien. Andre zou namelijk gedreigd hebben zijn financiële steun aan Monique te stoppen als kleine Dre niet naar oma Rachel mocht gaan. Monique heeft er uiteindelijk met tegenzin mee ingestemd. Omdat ze anders bang is dat ze uit de villa wordt gezet waar ze nu in woont en Andre haar niet meer financieel zal ondersteunen.

Maar Monique pakte Andre even terug door de onderstaande foto op haar Instagram account te plaatsen. We zien Monique in haar panterprint outfit in de sportschool naast een beer van een vent staan. Bij de foto plaatst Monique de tekst ‘Ik heb nog even te gaan.’ Volgens een insider doelt ze hiermee eigenlijk op Andre die zoveel is afgevallen en niet kan tippen aan deze vent. En Monique is blijkbaar ook een fervent gebruiker van photoshop, want waar is Monique haar rechterarm gebleven? Oeps foutje!

Bron: