Ook de Rotterdamse schone Monique Westenberg (45) heeft last van ouderdomskwaaltjes. Zo heeft de vriendin van André Hazes het ervoor over om zo’n zes uur een behandeling te nemen om haar “seniorenblonde” haren te verbergen…

,,Mijn kantoor voor de aankomende 6 uur!” schrijft Monique op haar Instagram-Stories. Ze post een wazige selfie in de spiegel op een kappersstoel, samen met Yolanthe’s ‘Cabau’ bidon en een cappuccino. ,,We gaan vandaag m’n hele haar aanpakken”. En dat is wel nodig, vindt Mo. ,,Omdat ik ‘seniorenblonde’ haren bij mijn inzet heb, moet dat ook altijd helemaal geverfd worden”, en Westenberg duidt op haar grijze haren.

‘Seniorenblond’

Monique’s haar moet zodanig aangepakt worden dat de klus niet eens in één keer geklaard kan worden maar in etappes. ,,Dit doen we vandaag in etappes ipv in één keer zodat er minder warmte in komt”, aldus de ‘senioren-blondine’.

Een lange zit dus voor de 45-jarige moeder van kleine Dré. En er is geen tijd voor ‘me-time’ want Monique moet door met werken en verplaatst haar ‘kantoor’ voor een dag in de desbetreffende kapsalon. ,,Laptop mee en ik kan ook doorwerken”, aldus Westenberg.

Bron: