Monique Westenberg heeft een bijzondere behandeling achter de rug: ze heeft haar bovenlip laten tatoeëren. ,,Ik heb nu twee behandelingen gehad en zie al goed verschil”, laat ze weten op Instagram.

Bovenlip ongelijk
Monique laat op Instagram weten dat ze een tatoeage heeft laten zetten op haar lip. Waarom? Jarenlang liet ze haar bovenlip aan één kant opvullen. ,,Iedereen heeft een asymmetrisch gezicht. Bij mij was mijn bovenlip erg ongelijk. Ik liet daarom mijn lip af en toe aan één kant een beetje opvullen om ze gelijk te krijgen”, legt Monique uit op Instagram. Toch wilde ze graag van de prikjes af en daarom ging ze op zoek naar een andere oplossing. ,,Tatoeëren durfde ik niet.”

Tatoeage
Uiteindelijk is ze toch overstag gegaan en heeft ze gekozen voor een ‘semi-permanente’ tatoeage. ,,Omdat ik bij mijn vriendin en mijn moeder zag hoe pijnloos zij hun wenkbrauwen lieten tatoeëren door middel van semi-permanente tatoeage, ben ik toch overstag gegaan. Ik heb nu twee behandelingen gehad en zie al goed verschil.” Het resultaat deelt Monique met een aantal foto’s in Instagram Stories. ,,Ik koos voor een teint in mijn eigen lipkleur, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor iets donkerder.”

Bron: