Monique Westenberg en André Hazes zouden hun zoontje Dré van school hebben gehaald omdat ze woest zijn over het conflict over zijn schoolverzuim. ,,Het is heel zielig want hij is al een keer eerder van klas gewisseld”, vertelt Yvonne Coldeweijer in De Juice Show.

André en Monique namen zoontje Dré twee weken mee op reis buiten de schoolvakantie om. Het stel kreeg geen goedkeuring van de directeur van de school, maar gingen tóch. De rechter moet zich nu buigen over een straf.

‘Dré gaat naar andere school’

Monique is woest omdat ze naar eigen zeggen in eerste instantie mondeling akkoord had gekregen van de school, maar dat die een aantal dagen voordat de reis begon ineens ingetrokken werd. Volgens Yvonne Coldeweijer is Monique helemaal klaar met de school van Dré en stuurt ze hem naar een andere school.

‘Monique is woest’

,,Monique is zo boos dat ze nu dus dat jong van school heeft gehaald en naar een andere school stuurt”, vertelt de juicekoningin in De Juice Show. ,,Het is heel zielig want hij is al een keer eerder van klas gewisseld, hij heeft al geen stabiele thuisbaas… En nu gaat hij dus weer wisselen van school. Het arme kind.”

‘Onverantwoordelijke moeder’

Ook Mark Koster begrijpt niet waarom Monique dit besloten heeft. ,,Dat ze het kind van school haalt heeft met haar ego te maken”, zegt hij in de podcast. ,,Dus haar ego is belangrijker dan een stabiele thuisbasis. Ik vind haar een onverantwoordelijke moeder.”

Leerplichtzaak

André zei al eerder dat hij behoorlijk met de leerplichtzaak in zijn maag zit. ,,Ik las over een maand gevangenisstraf, die hoop ik niet te krijgen”, zei de zanger in gesprek met RTL Boulevard. ,,En als ik Amerika niet meer in kan ga ik zitten huilen in een hoekje.”

Bron: