Monique Westenberg staat vandaag stil bij een groot verlies. Ze plaatste een update op haar Instagram pagina om haar volgers te laten weten dat ze het erg zwaar heeft vandaag. In 2018 verloor ze namelijk haar favoriete familielid en dat doet nog altijd erg veel zeer.

Pijnlijke dag

Monique staat vandaag stil bij de geboortedag van haar hond, die in 2018 naar de hondenhemel vertrok. Ze plaatste een foto in haar Instagram story van haar en haar hondje. Ze zet erbij: “12-12 de dag dat je werd geboren en mijn leven voor goed veranderde! Dankzij jou leerde ik wat onvoorwaardelijke liefde is! Ik mis je m’n meisje” Gevolgd door een hartje.
Als men ervoor kiest om een hond in hun leven te nemen, dan ben je er vrijwel zeker van dat je ook weer een keer afscheid moet nemen. Het verlies van een hond kan net zo voelen als het verlies van een mens, dus het is niet gek dat mensen daar om rouwen. Monique heeft het ook erg moeilijk gehad met het verlies van haar hond en dagen als deze zijn voor haar dan ook niet makkelijk.

Enorm verdrietig

Monique was enorm verdrietig toen haar hondje overleed en heeft dat niet onder stoelen of banken geschoven. Het was haar manier om afscheid te nemen van wat ze zelf haar ‘favoriete familielid’ noemt.
Inmiddels is het al een aantal jaar geleden, maar is ze op dagen als deze nog steeds erg verdrietig om het verlies van haar maatje. In 2019 schreef ze zelfs een kinderboek over haar hond, om maar iets met het verdriet van dit verlies te kunnen.
Het is voor haar ongetwijfeld nog een pijnlijk gemis en dagen als deze helpen daar dan niet echt bij mee. Wij willen haar dan ook een hart onder de riem steken en hopen dat ze de dag een beetje door kan komen.

Bron: