Mediajournalist Mark Koster is niet te spreken over de kwaliteiten van Monique Westenberg als moeder. In de podcast De Juice Show fileert hij het knipperlichtvriendinnetje André Hazes jr. Hij noemt haar ‘een heel slechte moeder’ en spreekt van een ‘ontaarde vrouw’.

Andere school

Monique Westenberg kwam onlang met een heel lulverhaal op de proppen. Ze vertelde dat kleine Dreetje ‘rare zenuwtrekken en buikpijn’ kreeg op zijn oude school. En daarom heeft ze hem van school gehaald. Veel mensen denken echter dat het koppetje woest is op de schooldirectie, vanwege het vakantie-incident. Daarvoor zijn Mo en André recent veroordeeld.
In de podcast De Juice Show, bespreken Mark Koster en Yvonne Coldeweijer het voorval. Yvonne wil niet over Monique praten: ”Er komt gewoon een beetje spuug omhoog. Maagzuur. Maar Mark heeft wel een mening: ”Ik vind haar een heel slechte moeder.” Dan haakt Yvonne toch maar in. ”Wanneer zou jij ooit op Insta zetten dat jouw kind buikpijn heeft om naar school te gaan? Hoe haal je het in je hoofd om dat op Instagram te plaatsen?”

Geen regels

Inmiddels volgt het kind jenaplanonderwijs. Mark: ”Wat eigenlijk nog meer chaos is, want dat is helemaal geen structuur.” Yvonne: Ja, dat is nog meer chaos. Daar zeggen ze: ‘Oh, wil je vandaag kleien? Ga maar kleien dan. Als je aan het einde van de week maar een beetje taal en rekenen hebt gedaan.” Mark: ”Ik raad ouders af hun kind daar ooit naartoe te sturen.”
Volgens Yvonne heeft het zoontje van Monique júist regels nodig, aldus Yvonne. “Mini-Dré mag thuis gewoon alles. Er zijn geen regels. Mark: ”Ik vind het schandalig. Die Monique zit mij hoog. Ze offert haar kind op voor haar eigen leventje. Dat vind ik bizar en slecht. Het is heel ernstig wat die vrouw allemaal doet met dat kind.”

Bron: